Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


George

 

(Nem tudjuk, evilági dátum szerint mikor íródott a bejegyzés.)

 

 Jaj, Koenma mester már megint olyan igazságtalan volt velem! Ráadásul azt mondta, már nemcsak Borsóagyú, hanem Ostoba Ogre is vagyok! De miért ilyen? Mit vétettem ellene?

Meg Botannal is ilyen! Bezzeg Ayamet folyton csak babusgatja, és nem is ad neki munkát! (Na jó, a múltkor kért egy masszázst, de aztán adott neki sütit, szegény George meg csak csorgathatta a nyálát, pedig alig látott ki a nagy kupac papírmunka mögül!)

Fel kéne mondani!

Bár akkor nem találkoznék SakuIchigoval, pedig ő olyan szép kislány! Csak sajnos a főnök megtiltotta, hogy csajozzak. Ez már felháborító!

SakuIchigoval egyszer tudtam kicsit hosszdalmasabban beszélni, mikor a főpnök őt is beküdte a terembe, hogy rakjon rendet, amíg a TV-jét szerelem. Rögtön el is neveztem a leánykát Panninak.

Ha egyszer lesz majd egy gyermekem, nagyon hasonlítani fog az anyukájára, és Panninak fogom nevezni, és csak a második neve lesz a SakuIchigo, drága feleségem után elnevezve.

Egy nagyon cuki ogrelányról van most szó, akinek van humora, dolgos, ügyes,és szépen tud hímezni. Mindig kimonoban van, amire ő varrta a tulipánokat, meg a cseresznyefavirágokat.

Meg is dicsértem, milyen csinos, amikor port törölt, de olyan halkan, hogy szerintem nem is hallotta meg.

Buta George, buta George, felelőtlen, gyáva nyúl!

Khm… na, most, hogy jól leszidtam magam, mesélek az elmúlt hetemről, Koenma szenyóságain kívüli történéseimről:

Pár napja meglátogattak a tesóim. A húgom nagyon rendes volt, mint mindig. Igaz, kicsit csesztetett, hogy nem jól töltöm a teát, meg elég szúrós szemekkel nézett, mikor leöntöttem a Mester iratait-csak ezt Koenma meg ne tudja! Érdekes, száz botütést kapnék érte, pedig Ő hajtogatja folyton, hogy az egészet el kéne áztatni. Akkor miért problémázott, mikor még tavaly kiborult a kakaó? Mert nem volt mit innia reggelire, KV helyett, mi?!

Áh, jól felidegesítettem magam-megint.

Megyek ruhát próbálni, a húgicám hozott nekem új Tarzanos rucikat, már úgyis úgy untam ezt a „szoknyát”. Remélem, hozott olyat is, ami Frédin van a Flinstone családban! Nagyon szeretem azt a mesét. Csak sajnos 50 éve nézhettem utoljára. Persze, mert azóta Koenma-San talpát kell nyalni, meg görgetni kell előtte a vörös szőnyeget!

 

Egyébként honnan szedtem én, hogy SakuIchigo tud hímezni? Sosem láttam, és sosem kérdeztem… George munkaidőben sokat ábrándozik…