Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdezz-felelek

 

Szerkesztői megjegyzés: Legutóbbi egetrengetően hülye ötletünk szerint ezúttal arról faggattuk kedves szenvedő-alanyainkat, vajon milyért is robbanhatna ki a lll. Világháború? Nos, öveket becsatolni, ostobábbnál-ostobább ötletek merültek fel (megint)!

 

Yusuke:

Hát, mondjuk ha engem megint feldühítenének, és túl sokan állnának az ellenem szóló idióta személy oldalára szánalmas talpnyalónak. Persze többeknek van esze, és a győztes oldalra állnak, szóval nem kell félni, gyorsan véget érne az egész balhé.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy Keiko hanyadtiszt lenne a harcban? Vagy ápolónő lenne? Vagy minden este meleg vacsival várná inkább a férjecskéjét? Mert ugye az Én remek embereimnek vezető nélkül is menne a háború.

 

Szerkesztői megjegyzés: Khm... akkor most nézzünk egy kevésbé nagyképű alakot!

 

Kurama:

Őszintén szólva Én teljes mértékben kizártnak tartom, hogy még egy világháborún túl kelljen esnünk. Ha pedig netalán mégis megtörténne, a helyzetükhöz nem megfelelő politikusok hibája lenne. Részletesebben lehetetlen megjósolni, sajnálom, többet nem tudok kihozni ebből a válaszból.

 

Szerkesztői megjegyzés: Ugye megbocsátunk a mi Kuramánknak? Ismét nem kellett benne csalódnunk. ^^ Akkor jöhet még egy agyhalál drágaság, még mielőtt megsértődne:

 

Kuwabara:

Mi sem egyszerűbb: ha eltiltanák tőlem Yukina kisasszonyt, vagy ne adj Isten, nem találkozhatnánk, biztosíthatok mindenkit, hogy szörnyű patáliát csapnék!

De persze ennek a valószínűsége mínuszokban halad, mert ha belehalok is látnom kell Yukina kisasszonyt...

 

Szerkesztői megjegyzés:

Ekkor azonban beleszólt egy következő személy:

 

Seiryu:

Öcsikém, akkor is simán kitörne, mert ha Genkai nem is, Én biztos kiütném belőled a szuszt, akkor meg hetekig nyafognál, és végül szintén robbanás a lenne vége. Persze, ha jó kisfiú vagy, talán tárgyalhatunk....

 

Szerkesztői megjegyzés: Hát igen, a testvéri szeretet... ha már itt tartunk, még egy tökéletes mintakép:

 

Toguro testvérek:

Kirobbanhatna, mert mi úgy akarjuk, és teszünk róla, hogy bekövetkezzen!

 

Szerkesztői megjegyzés: És akkor a másik, valószínűleg hasonló válasz:

 

Hiei:

 

Miért lenne hasonló?! Ne hasonlítson ilyen barmokhoz, ha nem szeretné, ha kinyomnám azt a pattanást a nyakán, amit maga fejnek nevez!

(Szerk: Hiei, a választ, ha kérhetem...)

Hát mondjuk az ilyen hülye kérdések simán kirobbanthatnák! Dehát ez nem az én saram, felőlem úgy pusztul ki az emberiség, ahogy akar...

 

Szerkeztői megjegyzés: Igen, a jó öreg, kedves Hiei…

 

2. számú szerkesztő: Na, amíg a kedves kollégámról égnek azok a fránya zsírpárnák Hiei jóvoltából, átvenném a szót. Mi a helyzet egy nem éppen idevalósi kislánykával?

 

Botan:

Forradalom? Hol?! Jaj, kérek mindenkit, törekedjünk a békére és a szeretetre! Szörnyű lenne... bár át tudnék menekülni a másik világba, révészi kötelességem, hogy tartsam a frontot közvetítés ügyében.

2. számú szerkesztő: Botan drága, világháborúról van szó, nem csupán forradalomról.

Botan:

Tök mindegy. Illetve az még rémesebb, igaz? A könyvtárban olvastam. Egy könyvből.

 

2. számú szerkesztő: Hát igen, a mi jól informált Botanunk. Mi a helyzet Yusukének egy még közelebbi ismerősével?

 

Keiko:

Világháború? Kettő is sok volt, egy harmadik már pusztuláshoz vezetne egy egész ország részéről! Bár az én Yusukém biztos megmentene, de akkor is féltem egy ilyen feladathoz.

Az emberek telhetetlensége miatt robbanna ki, ha kirobbanna. But that’s the end of the world!

Túl szép ez a világ a pusztuláshoz....

 

2. számú szerkesztő: Keiko is megmondta a magáét! Ezzel végig is futottunk a szenvedő-alanyainkon, további kellemes napot kívánok mindenkinek!

Megyek, megnézem, mizus a kedves kollégámmal. Hiei allergiás arra, ha valaki öregíti. Ezt vésség az eszükbe Önök is!

Jó ég! Állítsa le valaki! Sürgősen! Ki fog törni a világháború!