Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Yu Yu Hakusho után egyik, még mindig lelkes rajongóban felmerült, 30 évvel a befejezés után, hogy vajon mi történhetett azóta Shizuru Kuwabarával…

Kiváló riporterünk felkereste-nagyon nehéz volt megtalálni, egy Isten háta mögötti falucskában. Éppen az unokájának kötögetett,mikor megzavartuk.

Lelkes gyerektömeg fogadott az ajtóban… kamaszok, ötévesek… normálisan először a polipként sürgő-forgó, bébit etető, főző és porszívózó házigazdával tudtunk pár szót váltani.

Belépve a régi szappanoktól illatozó, antik vázákkal és Yu Yu Hakusho poszterekkel teli szobába, elcsodálkoztunk, majd riporterünk helyet foglalt a recsegő hintaszék előtt, és rövid beszélgetés után feltette az első kérdést, amire Seiryu kisasszony-50 éves „kisasszony” gondolkodás nélkül, barátságosan adta a választ:

 

Riporter:

-Shizuru kisasszony, rajongók tömegei bombázták már szerkesztőségünket levelével, hogy ezt minden áron tudni szeretnék, ahogy elnézik ön, és az öccse, nem éppen fényes, igazi testvéri kapcsolatát. Mi az ön legemlékezetesebb élménye, amihez Kazuma, és Yusuke neve kapcsolódik?

 

Shizuru:

-Ó, hát rég vót az, nagyon rég, akkor még a hülyét is pontos jével írták, azt akkor vót itten az az Urameshi gyerek-meg itten vót az a semmirekellő öcsém is, d ez mán egy másik sztori-szóval, az vót, hogy a csipszet ették, azt akkor kiment az áram, azt nekem mondták a két marha, hogy menjek le a pincébe, azt ottan van a vízóra, azt azt meg kell buherálni, mer hát az az Urameshi gyerek, meg az a semmirekellő öcsém-de ez egy másik sztori-pornót akart nézni a tévében, de áram nélkül az antenna nem fogja a Lyeleket.

Azt ők féltek lemenni, azt megbuheráltam a vízórát… azt én is néztem a két marhákkal a pornót, meg ettem a csipszet…

 

A riporterünk ekkor sajnos kiszaladt a világból, ez az oldal is véletlenül maradt meg, a történelem írott forrásaként.

A fellelője nyilván azt gondolta, hogy egyszer majd, ha másra nem is lesz használható, elrettentő példa lehet a fiatalok számára, milyenek ne legyenek, mindössze 50 évesen.