Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


13. Névválasztás

 

Csendesen ketyegett az öreg ébresztőóra az ágy mellett. A perc mutatónak még kétszer kellett elmozduljon, mielőtt 6 óra köszöntött volna be. Elmozdult hármat is, de a vén óra nem akart megszólalni. July rengetegszer veszett már össze azon a vén kacaton Sam-mel, mégis az óra még mindig Sam mellett ketyegett, most is épp sietett vagy öt perccel. Az öreg viszont azt nem tudta, hogy July beleunt a folytonos reggeli szitkozódások hallgatásába és vett egy rádiót, amibe ébresztő is volt szerelve. Sam majdnem belefulladt a hortyogásába úgy felriadt az idegbeteg dj hangjára.

 

- Vihhhááá, jó reggelt álmos parasztok!!! Aki még mindig az ágyat nyomja, annak íme egy kis indok, hogy felébredjen – egymás után több háziállat hangot lehetett hallani. – meg ne feledkezzek magamról, engem is meg kéne már etetni, és egy alapos fejésnek is örülnék, de jó nő legy...

 

- Ennek sem ártana egy jó adag szappan a szájába. – morgott Sam, miután July kikapcsolta a készüléket. Kintről Kuwabara kiabálása szivárgott be. – Miért kellett ezeknek is visszajönniük?

 

- Rachel nagyon jól tette, hogy visszahozta őket – dőlt Sam mellkasára a felesége. – Jim visszament Detroit-ba, jó látni pár fiút Rachel közelében. Itt van Hiei is, és rendesen udvarol a csillagunknak.

 

- Még szép, na de oktasd ki Rachel-t, ne hagyja magát túl hamar ágyba vitetni, legyen kiéhezve az a gyerek.

 

- Kedvesem, ne féltsd Rachel-t, nem olyan mint amilyennek tűnik, sokkal bátrabb és talpraesettebb.

 

Sam nem akarta szóval megtörni azt a békés reggeli pillanatot. Kintről viszont jó hangos kiabálás hallatszott be. Kuwabara készült felképelni Yusukét, viszont, ha megkérdezték volna tőle, hogy miért teszi amit tesz biztos nem tudta volna megmondani az okát, de azt kettőjüknél keresni sem kell. Kazu feje már a rákéhoz volt hasonló, mire kiért az udvarra. Ott megpillantotta Kuramát, amint az épp Hiei-t és Rachel-t nézi. Újra vörösödni kezdett, de most a nevetés húzta ki a fiúból az arc pirulást.

 

- Rachel ne csináld! Ez már tényleg undorító!

 

Kurama elment mellőle, és Kuwabarának sem kellett volna ott maradjon, mivel Sam egy pont Kuwabara súlycsoportjába tartozó fadarabot hajított a fiúnak. Kazu egyből a földön kötött ki. Yusuke nevetése hallatszott a házból. A fiú az ablakból kihajolva röhögött hatalmasat Kuwabara kiütésén.

 

- Te kétbalkezes vadbarom, mégegyszer ne merészelj ilyet mondani Rachel-re! – Sam majd szétrobbant az idegtől

 

- Hát nézzen már rá, legalább Tokióban egy gyönyörű nő volt, itt meg már megint az a ran...

 

Kurama fogta be a fiú száját. Vigyorogva húzta el az öreg elől.

 

- Á, figyelembe se vedd, tegnap részeg volt mint a csap, máskülömben is rossz a látása.

 

- Igaza van Rárónak – lépett Kurama mellé Yusuke –, ez a gyerek vak mint az éjszaka, csak Yukinát látja, azt is ruha nélkül.

 

- Urameshi!!! Ezt megbánod!!!

 

Újabb kergetőzsdit vittek végbe a ház körül, a végébe még Kurama is beszállt, hagyta az elején Kuwabarát, kifárasztani Yusukét. Szegény szellemdetektív egy jó nagy púppal a fején szállt ki a bunyóból. Rachel akkorra már elment Hiei-el jóval távolabb. Kurama ért oda leghamarabb. Az álla földet ért meglátva Hiei-t és Rachelt. A démon Rachel karjai közt feküdt. Yusuke és Kazuma majdnem bevizeltek annyira nevettek.

 

- Szóval, kezdjük az elején – szólalt meg Rachel, de Yusuke és Kuwabara már a földön fetrengtek, ugyanis Hiei egy tincsét csavargatta a lány –, tehát, mindenkinek keresünk egy gúnynevet, Suichinak egyáltalán nem megy a Ráró név...és mivel nyíltan kijelenthetem, hogy legtöbbetek kissebbek vagytok mint én, így a Hupikék törpikékből kaptok nevet, na nem mindenki, csak Yusuke, Kurama és Hiei, Hiei Törppicúr, Suichi Okoska, Yusuke meg osztozhat a Törperős és az Ügyi-fogyi neveken. Mivel engem sokan Fionának neveznek, így meg is találtam Kazuma nevét, ő lesz Szamár – és egy tündéri mosollyal díjazta a mondottakat.

 

Kuwabara dühében meg akarta verni Rachel-t, de a lány elfutott. Hiei amint a lány elment mellőle egyből észhez tért. Rákiálltott Kuwabarára, hogy hagyja békén, mivel ő akarja megölni. Yusuke és Kurama ezt az egészet egymás mellől nézték végig.

 

- Szegény lány, én sajnálom – nézte a kivont karddal rohanó Hieit Yusuke

 

- Én Hieit sajnálom – mondta Kurama és hátat fordított nekik. – Nos közlöm a következő perc eseményeit. 1. Hiei megáll (Hiei tényleg bevágta a féket Rachel előtt), 2. kiejti kezéből a kardot (úgy is történt), 3. letérdel Rachel elé kidudorodó nadrággal és 4. úgy néz a lányra mint kiskutya a játékcsontot szorongató gazdájára.

 

Yusuke tátott szájjal nézte végig a hallottakat.